Fogpótlás

CAD/CAM, debrecen, debreceni fogászat, dentland, fémmentes, fémmentes fogpótlás, fogászat, fogimplantáció, fogpótlás, implantológia

dentland_fogaszat_debrecen_fogpotlasBámulatos hol tart ma a technika, ráadásul mindez már kicsiny kis városunkban is elérhető…

Élethű esztétikum – kompromisszummentes fogpótlások

FÉMMENTES FOGPÓTLÁSOK

Ha már úgy alakult, hogy fogpótlásról kell beszélgetnünk – akár a paciens önhibájából, akár azon kívül álló okokból -, miért kellene ezt összeráncolt homlokkal tennünk. A helyzet az, hogy néha játszi könnyedséggel – máskor kevésbé -, de ma már a rendelkezésre álló technológiák segítségével maximálisan élethű megoldások készíthetők, melyek funkcióikban is tökéleteset nyújtanak.

CAD/CAM ELJÁRÁSOK

Az új mosoly elkészültéig néha rögös az út, de olykor meglepően rövid idő alatt helyreállítható vagy átalakítható, a mondjuk így: „problémás mosoly”.

IMPLANTOLÓGIA AZONNALI IMPLANTÁCIÓ

Máskor pedig időre van ugyan szükség, de ideiglenes megoldásokkal áthidalva a néha hosszúnak tűnő várakozást, végül mégis elérhető, hogy a lehetetlennek tűnő elvárásoknak is megfelelő „fogmű” készüljön, és elégedett mosollyal távozzon a paciens.

Ehhez persze egyszerre sok mindennek rendelkezésre kell állnia. Megfelelő eszközöknek, szakembereknek, gyakorlattal rendelkező csapatnak – akik mi vagyunk -, és kell hozzá a paciens, és vele együtt a hajlandóság az adott probléma megértésére. Elhatározás, türelem, némi bizalom, pozitív hozzáállás és az együttműködés mind-mind elengedhetetlenek a siker eléréséhez.
A vége csak valami közös lehet, az eredményben legalább annyi munkája van a paciensnek, mint nekünk szakembereknek, és ez visszahozhat valamit abból a lelkiismeret furdalásból melyet az elromlott fogazat okoz. Ha belegondolunk, talán ez utóbbi gondolatmenet nem is olyan elhanyagolható szempont mindennapi komfortérzetünk alakításában…
A fenti problémák kezelésére a már említett két szereplő, paciens és orvos mellett a kor színvonalának megfelelő eszközpark áll rendelkezésre, digitális röntgendiagnosztikával, computerizált fogpótlás tervezést és készítést végző berendezéssel, az altatás eszközeivel és a kultúrált betegfogadásra alkalmas rendelővel.

Várjuk szeretettel!

error: Content is protected !!