Drámai fogfehérítés, kevesebb mint 1 óra alatt…

debrecen, debreceni fogászat, dentland, fájdalommentes fogfehérítés, fogfehérítés, tartós fogfehérítés

dentland_fogaszat_debrecen_fogfeheritesZOOM fogfehérítés! Professzionális fogfehérítő rendszer

Teljesen fájdalommentes, biztonságos, gyors és hatásos

A Zoom! – fogfehérítő rendszer kevesebb mint egy óra alatt drámai fehérítésre képes, és hosszú távon is tartós eredményt ígér.

Fogászat DentlandAz eljárás igen egyszerű. A beavatkozás a lágyrészek, védelmével kezdődik, melynek során az ajkak, a fogíny felszínét eltakarjuk, és csak a fehéríteni kívánt fogfelületeket hagyjuk szabadon. Ezután felhordjuk a fehérítő gélt az érintett területre, majd azt egy speciális fogfehérítő lámpával („Zoom”) 2-3 ciklusban megvilágítjuk. A speciális fény hatására nagy mennyiségben felszabaduló fogfehérítő anyag rendkívül gyorsan a fog anyagába vándorol, és az ott található színes anyagok fénytörését úgy változtatja meg, hogy azok világossá, fehéressé, áttetszővé válnak. A kezelési idő végére az anyag kimerül, és hatást a továbbiakban nem fejt ki környezetére, így a behatási idő napok vagy hetek helyett csupán alig egy órára rövidül.

Miért pont Zoom??
  • Ez a fehérítő-módszer csupán egy órát vesz igénybe, így más módszerekkel ellentétben elég fogorvosát csupán egyszer felkeresnie.
  • A „Zoom” a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítő-módszer
  • A „Zoom” nem károsítja a foganyagot, a töméseket, vagy a koronákat – az otthoni, vagy éjszakai fogfehérítő rendszerekkel ellentétben, ez a folyamat a rendelői személyzet (fogorvos, asszisztens) kontrollja alatt zajlik.
  • A kezelés a többi eljárással szemben rendkívül kis érzékenységet vált ki a kezelést követő egy-két napban, köszönhetően egy speciális ecsetelőnek mely a rendszer része.
  • A kezelés alatt elengedheti magát, zenét hallgathat vagy akár filmet is nézhet.
  • Hatása hosszú távú, optimális körülmények és ápolás esetén akár 3-4 évet ígérhetünk, de azt biztosan, hogy a fogai soha nem lesznek olyan sötétek, amilyenek a kezelés előtt voltak.

fogfeheritesgal2

Rövid kezelés, hosszútávú hatás: Esztétikus fogak akár 3-4 évig!

Egyszerű: Fehér fogak egy óra alatt. Csak dőljön hátra és tegyen szert egy gyönyörű, fehér fogsorra! Közben hallgasson zenét, vagy tekintse meg kedvenc filmjét. (Esetleg annak egy részletét – ne feledje, a procedúra csupán röpke egy órát vesz igénybe.)

Biztonságos: Klinikai tesztek igazolják, hogy a Zoom fogfehérítés használata teljesen biztonságos, a meglévő tömések, koronák nem sérülnek.

Mosolykutatás

„A Blend-a-med 300 nő részvételével végzett hazánkban felmérést a mosolygási szokásokról. Ebből kiderült, hogy Magyarországon az emberek keveset mosolyognak, jóllehet a válaszadók 91% százaléka saját magát mosolygósnak tartja. A kevés mosolyért sokan a mentalitást, a stresszt és a gazdasági helyzetet tették felelőssé.
A többség azonban egyetértett azzal, hogy a fogak állapota nagymértékben befolyásolja, hogy van-e kedvük mosolyogni. Mindenesetre a nőknek több mint a fele gyakrabban mosolyogna, ha fehérebb lenne a foga.”

(Forrás: Elixir magazin, 2007. április, 218. szám, 82.o.)

Mi történik valójában a fogfehérítés alatt??
  • Először meghatározzuk a fogszínt, hogy a Zoom kezelés végén a különbséget szemléltetni lehessen.
  • Ezután a fogínyt és az ajkakat egy speciális védőréteggel vonják be.
  • A fehérítő gélt a fogak felszínére juttatjuk, majd 15 percig kék fénnyel világítjuk meg. Az elszíneződések mértékének függvényében az eljárás 2-3 alkalommal megismétlődik. Ezalatt a páciens zenét hallgathat, filmet nézhet.
  • Végül színkulcs segítségével értékeljük az eredményt.
Milyen fehérek lesznek a fogaim a kezelés után??

Klinikai kutatásoknak köszönhetően a Zoom-fogfehérítő módszerrel a fogak 5-8 árnyalatnyit fehéríthetőek. Természetesen az eredmény a fogak a kezelés előtti színétől is függnek, illetve attól, hogy milyen a fog szerkezete. Az előzetes vizsgálatok, és az anamnézisen alapuló információk alapján fogorvosa személyesen tájékoztatja Önt a lehetőségeiről.elotte_utana

Mit tegyek, ha a fogaim rendkívül érzékenyek??

A Zoom-fogfehérítés teljesen fájdalommentes. Egyes páciensek beszámolnak a kezelést követően fogérzékenységről, ezért ajánlott a kezelés után 24 óráig a túlzottan hideg- illetve meleg ételek és italok fogyasztását mellőzni.

Mi történik a már meglévő tömésekkel, koronákkal??

A Zoom-módszer – csakúgy mint más fogfehérítő-rendszerek – a töméseket illetve a koronákat nem fehéríti ki.

Milyen tartós a fogfehérítés eredménye??

Általában 3-4 évvel számolhatunk, de a kezelés tartóssága nagyban függ a páciens szokásaitól. Elsősorban a kávé, tea vörösbor és a dohányzás eredményezheti a fogak gyorsabb újbóli elszíneződését. Ezek fogszínre gyakorolt hatása természetesen csökkenthető a rendszeres fogápolással és a szakszerű fogtisztítással.

error: Content is protected !!