Home / Fogszabályozás – Itero scanner

Fogszabályozás – Itero scanner

Fogszabályozás

Bármilyen fogszabályzó kezelés tervezéséhez nagy segítséget nyújthat a digitális konzultáció. Rendelőnkben elérhető az Itero scanner, mely segítsével 15 perc alatt digitalis lenyomat ( nincs kellemetlenség, hányinger) majd ezt követően egy digaitalis előtte-utána látványterv készülhet. Így Ön pontosan el tudja képzelni a szükséges és lehetséges fogmozgatásokat, amik az Ön esetében megvalósulhatnak. Az is az Ön döntése, hogy ezt rögzített fogszabályzóval (brackettek) vagy átlátszó sínek, alignerek segítségével szeretné megvalósítani. Lehet későbbi fogpótlások elkészítésében is gondolkodni, illetve már meglévő foghiányok „álcázására” is esztétikus megoldást nyújthat.

Azok a páciensek, akik az Invisalign láthatatlan sínes fogszabályozást választották, a járvány ideje alatt sem kell hogy aggódjanak kezelésük miatt! A kezeléshez szükséges síneket előre megkapják, majd saját maguk tudják cserélgetni, az időnkénti konzultációt pedig akár képek segítségével vagy videós konzultáció formájában is el tudjuk végezni.

ITero intraorális scanner segítségével vett digitális lenyomat alapján már az első konzultáció alkalmával láthatja a páciens milyen eredményt is várhat a kezeléstől. A látványterv készítése 25.000 Ft, melyet a szükséges fotókkal és röntgenekkel kiegészítve személyre szabott kezelési terv készítéséhez tudunk használni. A tervek e-mailben továbbíthatók, a felmerülő kérdéseket pedig e-mailben vagy online konzultáció keretein belül tudjuk megválaszolni, így Önnek a lehető legkevesebbszer kell megjelennie Rendelőnkben.

Ha többet szeretne megtudni az Invisalign fogszabályzóról kattintson a részletekért vagy kérjen időpontot távkonzultációra!

Én is jelentkezem az online konzultációra

Kérjük pontosan töltse ki a jelentkezési űrlapot, mert 24 órán belül a megadott adatok valamelyikén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  Név*

  E-mail cím*

  Telefonszám*

  Születési idő*

  Mi a foglalkozása*

  Fennáll-e Önnél ízérzészavar, szaglás romlása vagy hiánya?*
  igennem

  Járt-e külföldön az elmúlt 14 napban*
  igennem

  Ha igen, kérem, sorolja fel hol, és mely országokat érintette útja során?

  Járt-e Budapesten az elmúlt 14 napban?*
  igennem

  Vannak jelenleg influenzaszerű tünetei?*
  igennem

  lázlégúti tünetei, mint orrfolyás, szárazköhögés, torokgyulladásvégtagfájdalom, fejfájás, rossz közérzet

  Van-e az ön közvetlen munkahelyi-/lakókörnyezetében olyan személy, akinek jelenleg vannak influenzaszerű tünetei?
  igennem

  Került-e kapcsolatba az elmúlt 14 napban olyan személlyel, akinél felmerült az új koronavírus fertőzés gyanúja, vagy tudottan új koronavírussal fertőzött személy?*
  igennem

  Tud-e arról, hogy COVID-19 fertőzött lenne?
  igennem

  Találkozott-e igazolt COVID-19 fertőzöttel?
  igennem

  Találkozott olyannal, aki házi karanténban van?
  igennem

  Szenved-e ön valamilyen krónikus betegségben*
  igennem

  Ha igen miben?

  Probléma megjelölése:

  Orvos választás:

  A következő „csatornán” szeretném a konzultációt*


  error: Content is protected !!