Damon fogszabályzó rendszer

A Damon rendszer

A fogszabályzó készülékek egy külön rendszere, mely a gyakorlatban 2000-től kezdett elterjedni. Egy olyan külső, azaz a fogak ajak felőli felszínén elhelyezkedő rögzített készülék, mely más elveken alapulva fejti ki hatását  (passzív önligírozó) elődjeihez képest. Így azoktól eltérő hatékonyabb eredmények és rövidebb kezelési idők jellemzik.

Fő jellemzője, hogy olyan kis, biológikus erőkkel dolgozik (ezért nevezzük lágy erejű fogszabályzásnak), mely sokkal inkább kedvező a fogak és állcsontok számára. Így ezt a rendszert használva sokkal többször van lehetőségünk az arcesztétikát, a paciens arckarakterét figyelembe véve foghúzás nélküli kezelések elvégzésére. Akár – a hagyományos fogszabályozás elveit követve –  az egyébként csak műtéttel (vagy más kiegészítő készülékekkel) korrigálható eseteket is sikerül az esetek nagy részében sebészi beavatkozás nélkül megoldani.

A specialisan kialakított brackettnek, zárnak köszönhetően egy nagyon higénikus, könnyen megszokható készülékről van szó, mely áttörést hozott a fogszabályzásban.

Hogy mindenki igényeit kielégítse a rendszer fém és esztétikus, clear változatban is elérhető, így minden paciens a számára legelfogadhatóbb készüléket választhatja, amivel mindenképpen egy prémium terméket kap a kezeléséhez.

FONTOS!

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy június 15-én reggel 6 órától várhatóan július 16-án éjfélig teljes szélességben lezárják a  Pallagi út – Nagyerdei körút csomópont nyugati ágát, azt a szakaszt, ahol villamos a Pallagi út felől a Nagyerdei körútra, a Klinika irányába fordul.

A lezárás ideje alatt a csomópont többi ágán az áthaladás biztosított lesz, azonban kérjük az arra közlekedőket, amennyiben lehetőségük van rá, használják az Egyetem sugárút – Dóczy József – Móricz Zsigmond körút – Pallagi út, valamint a nagyerdei körút keleti ágának útvonalait.