Találatok

Dentland fogászat szájhigiénés csomag – A szájhigiénéről néhány szóban

állapotfelmérés, debrecen, debreceni fogászat, fogászat, fogkő eltávolítás, fogmosás, szájhigiéné
Azoknak, akik egy fogászati honlap szájhigiénés oldalát böngészik, valószínűleg nem kell hangsúlyozni a rendszeres fogmosás szükségességét. Annak mikéntjével kapcsolatban azonban olvashat itt hasznos információt. Dentland fogászat szájhigiénés csomag • állapotfelmérés (az ehhez szükséges röntgenfelvételekkel) • fogkő-eltávolítás • fogtisztítás • kezelési terv és árajánlat A szájhigiénéről néhány szóban Az ételmaradék által képzett lepedék a fogakon kezdetben...

FONTOS!

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy június 15-én reggel 6 órától várhatóan július 16-án éjfélig teljes szélességben lezárják a  Pallagi út – Nagyerdei körút csomópont nyugati ágát, azt a szakaszt, ahol villamos a Pallagi út felől a Nagyerdei körútra, a Klinika irányába fordul.

A lezárás ideje alatt a csomópont többi ágán az áthaladás biztosított lesz, azonban kérjük az arra közlekedőket, amennyiben lehetőségük van rá, használják az Egyetem sugárút – Dóczy József – Móricz Zsigmond körút – Pallagi út, valamint a nagyerdei körút keleti ágának útvonalait.